Wij zijn een groep enthousiaste ouders, die op vrijwillige basis de leerkrachten ondersteunt bij het organiseren van verschillende activiteiten. Voor al deze activiteiten vragen wij ook regelmatig hulp van ouders. We zijn blij dat veel ouders ons dan willen helpen om alle kinderen van “De Rank” een hele fijne schooltijd tijd te bezorgen. Wij hebben ons eigen budget, dat deels bestaat uit de ouderbijdrage, maar we ontvangen ook sponsorgelden.

Wat doet de Ouderraad?
• het organiseren van en ondersteunen bij activiteiten in samenwerking met de leerkrachten. Dit betreft met name het doen van inkopen, versieren en opruimen van de school, regelen van extra hulpouders, regelen van de inschrijvingen voor sporttoernooien, mee-organiseren van schoolfeesten.;
• signaleren en aanreiken van verbeterpunten aan team en medezeggenschapsraad;
• het bevorderen van contacten tussen school en ouders;
• het geven van adviezen over de vormgeving van die contacten.

De Ouderraad hoort altijd graag van ouders wat er leeft, wat ze vinden van het wel en wee van school, wie welke hulp kan bieden, leuke ideeën etc. De Ouderraad komt circa 6x per jaar in de avonduren bijeen en werkt tussentijds in kleinere groepen aan haar deeltaken.

Interesse om te helpen, vragen of opmerkingen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info over onder andere de rol, samenstelling en taakafbakening van de Ouderraad, lees hier ons reglement

Samenstelling Ouderraad 2018 – 2019 De Ouderraad bestaat uit ouders, aangevuld met twee leerkrachten. De samenstelling verandert regelmatig. We kunnen daarom voortdurend nieuwe leden gebruiken.

Bij aanvang van het schooljaar 2018 – 2019 ziet de geleding er als volgt uit:

Naam Ouder van Taken In OR vanaf
Debbie van der Hoorn Joep (gr 8) en Ann (gr 5) voorzitter 2014/2015
Chalana Loffeld Lucas (gr 1)   2018/2019
Desiree van Ballegoy Koen (gr 6) penningmeester 2014/2015
Kawita Mahabier-Kalka Pari (gr 2)   2018/2019
Claudia Gerts Enzo (4b ), Amber (8)   2018/2019
Sara Yerli vanuit team (gr 8)    
Laura Theesing Aimee (gr 7) en Gwenn (gr 4) 2015/2016
Petra van der Hoeven vanuit team (groep 1/2)    
Melanie Takken Dex (gr 3) en Fleur (gr 3) 2017/2018